bezoekdeachterhoek.nl
Ook naober worden?
klik hier
Kies uw taal arrow
Dialect NL
bezoekdeachterhoek.nl

Veel Achterhoekse hotels sluiten zich aan

3 hotels in de Achterhoek uitgelicht

Al veel hotels sluiten zich bij ons aan in de Achterhoek. Wanneer je een heerlijk weekeindje in de Achterhoek wil vertoeven probeer is een keer een overnachting bij één van de onderstaande hotels. Dit is slechts een greep uit onze deelnemers, binnenkort lichten wij meer hotels uit, klik hier voor al onze deelnemende hotels. 

Boetiek Hotel Bon Aparte in Barchem

Landelijk gelegen aan de voet van de Lochemseberg te Lochem treft u het statige Boetiek hotel BonAparte. Gelegen tussen eeuwenoude bossen, lommerijke velden en vennen. Het 4* hotel is voorzien van 38 luxe kamers, luxe conferentie zalen, een comfortabele lounge, een brasserie en een restaurant. Naast deze faciliteiten is er tevens een zwembad met sauna, welnesskamers en een luxe parktuin. Het hotel beschikt over de mooiste wandel en fietsroutes van de achterhoek en is één van de mooiste locaties van het oosten. Een toplocatie waar authentieke gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Een visie waarin de geboden service ieder verblijf in Lochem speciaal zal maken. Boetiek hotel BonAparte ligt op korte afstand van de steden Deventer, Zutphen en Enschede.

De Roode Leeuw in Terborg 

De Roode Leeuw kent een rijke geschiedenis. Sinds 1666 is de Herbergh al een onderkomen voor reizigers. Gastvrijheid stond en staat nog steeds hoog in het vaandel. Doel is om de gasten in de watten te leggen. Dit is heden ten dage niet veranderd. 7 dagen in de week staan wij graag voor u klaar. Ook voor een lekkere lunch of heerlijk diner.

Herberg de Gouden Leeuw in Bronkhorst

In het hart van Bronkhorst, het kleinste stadje van Nederland, is het sfeervolle Hotel Restaurant Herberg de Gouden Leeuw gevestigd. Recht tegenover de gerestaureerde Slotkapel uit 1344 van Kasteel Bronkhorst. Bronkhorst heeft sinds 1482 stadsrechten en is met zijn 150 inwoners het kleinste stadje van Nederland. Buiten de historie van Bronkhorst is er rond Herberg de Gouden Leeuw veel te beleven!