bezoekdeachterhoek.nl
Ook naober worden?
klik hier
Kies uw taal arrow
Dialect NL
bezoekdeachterhoek.nl
'Stoete krumels': Home Herberg de Gouden Leeuw

Herberg de Gouden Leeuw

Een rijke historie

In het hart van Bronkhorst, het kleinste stadje van Nederland, is het sfeervolle Hotel Restaurant Herberg de Gouden Leeuw gevestigd. Recht tegenover de gerestaureerde Slotkapel uit 1344 van Kasteel Bronkhorst. Bronkhorst heeft sinds 1482 stadsrechten en is met zijn 150 inwoners het kleinste stadje van Nederland. Buiten de historie van Bronkhorst is er rond Herberg de Gouden Leeuw veel te beleven!

Herberg de Gouden Leeuw in Bronkhorst heeft een rijke historie

Wie Herberg de Gouden Leeuw bezoekt stapt binnen in één van de mooiste en oudste stadsboerderijen van Nederland. Van oorsprong bestond deze stadsboerderij uit drie afzonderlijke gebouwen: de burgemeesterswoning uit 1575, de stadsboerderij uit 1650, en de rosmolen uit 1750. Vandaag de dag zijn deze drie monumentale panden geheel gerenoveerd en gemoderniseerd, zodat ze als een echte herberg een warm en modern onderkomen biedt aan haar gasten.

Sfeervol dineren in een van onze restaurants

Herberg de Gouden Leeuw is 7 dagen per week geopend van 9.00 tot 22.00 uur. In Hotel Restaurant De Gouden Leeuw bent u van harte welkom om te lunchen of te dineren (Onze keuken is dagelijks open vanaf 12.00 uur). Onze chef heeft een lunch- diner- en dessertkaart samengesteld, waar voor iedereen iets van zijn of haar smaak te bestellen is.

Kamers en Appartementen


Overnachten in Herberg de Gouden Leeuw kan in één van de elegante en modern uitgeruste kamers, die zich verspreiden over de eerste verdiepingen van de drie monumentale gebouwen. Alle kamers, 25 in totaal, zijn voorzien van modern sanitair en hedendaags comfort, zoals TV en gratis WiFi.