bezoekdeachterhoek.nl
Ook naober worden?
klik hier
Kies uw taal arrow
Dialect NL
bezoekdeachterhoek.nl
'Stoete krumels': Home De Roode Leeuw

De Roode Leeuw

Genieten in de Achterhoek

Hotel Brasserie Restaurant De Roode Leeuw ligt prachtig centraal gesitueerd in het Achterhoekse industriestadje Terborg.

De gunstige ligging, de authentieke warme inrichting en de uitstekende keuken maken De Roode Leeuw tot een internationaal gerespecteerd hotel en een heerlijke gelegenheid voor elk moment van de dag.

Ongeacht of u komt voor een kop koffie op ons terras, een zakenlunch, een borrel met bittergarnituur, of een uitgebreid diner: het moment is daar.

Internationale allure

Ons hotel staat bekend om haar gastvrijheid en gezelligheid en heeft veel internationale, terugkerende gasten. Veelal op doorreis of voor zakelijk bezoek in de streek.

Ook voor toeristen is De Roode Leeuw een uitstekend hotel. In de directe omgeving zijn veel bezienswaardigheden, zoals kastelen, molens, musea en wijnboerderijen. Daarnaast biedt de Achterhoek een keur aan natuurrijke, bewegwijzerde fiets- en wandelroutes.

Eigentijdse, comfortabele kamers

Het Roode Leeuw hotel beschikt over 34 kamers verspreid over de twee vleugels van het pand. De kamers zijn eigentijds en degelijk ingericht: comfortabel en voorzien van de reguliere gemakken als gratis wifi en tv. Het parkeren is bij ons gratis.

Sfeervol trefpunt voor elke gelegenheid

De Roode Leeuw brasserie. Dé plek waar alles samenkomt: het middelpunt van gezelligheid. Ongeacht of u binnenstapt voor een snelle, zakelijke lunch, een kop koffie mét ochtendkrant of een plateservicegerecht, u kunt altijd rekenen op onze befaamde keuken en gastvrijheid. Een perfecte ambiance voor elke gelegenheid.

Heerlijk intiem dineren

Het Roode Leeuw restaurant biedt een prachtige gelegenheid om heerlijk te dineren. De ruime tafelschikking geeft een bijzonder gevoel van knusheid en intimiteit. Met hetzelfde gemak realiseren wij een romantisch diner voor twee, als een driegangenmenu voor een groot gezelschap van twintig tot honderd personen.
Daarnaast zijn er ook regelmatig thema weken waarbij leuke gerechten geserveerd worden. Bijvoorbeeld de scampi- of mosselweek.

Altijd goed

Onze keuken is een begrip in de regio en wordt geroemd om haar constante kwaliteit. ‘Bij de Roode Leeuw is het altijd goed’, is een geijkte uitspraak in de regio en dit verklaart de trouwe schare vaste bezoekers die wij wekelijks in ons restaurant mogen begroeten.


Graag houden wij rekening met uw eventuele allergiën, zoals een gluten-, noten- of lactose-allergie. Indien u dit vooraf aangeeft, zullen wij voor u een heerlijke maaltijd bereiden zonder de ingrediënten waar u gevoelig voor bent.