bezoekdeachterhoek.nl
Ook naober worden?
klik hier
Kies uw taal arrow
Dialect NL
bezoekdeachterhoek.nl
'Stoete krumels': Home Kampeerpark Het Waldhoorn

Kampeerpark Het Waldhoorn

In de natuur bij de heide!

Het Waldhoorn is een prachtige camping in de Achterhoek, een plek waar u heerlijk tot rust kunt komen in de mooie natuur. U kunt hier onder andere heerlijk fietsen, wandelen en vissen. Kampeerders die natuur, rust en ongedwongen gezelligheid zoeken zijn hier helemaal op hun plek. We hebben ruime plaatsen voor caravans, campers, tenten of vouwwagens. Ook hebben we een trekkershut, stacaravan en bed en breakfast-kamers waar u kunt overnachten.

De camping is gelegen in Eefde en ligt vlak aan het Twentekanaal. De camping is slechts een paar honderd meter verwijderd van het bekende sluizencomplex in Eefde. Hanzestad Zutphen ligt op ongeveer vijf kilometer van de camping. De omgeving bestaat uit een prachtig coulissen landschap. In de omgeving is er een scala aan recreatiemogelijkheden zoals, zwemmen in de nabij gelegen zwembaden en het maken van wandelingen en fietstochten in de bosrijke omgeving en over de Gorsselse heide. Tevens kunt u prachtige uitstapjes maken naar Gorssel, Deventer, Bronckhorst en andere mooie plaatsen in de buurt.

Daarnaast kunt u ook het hele jaar gebruik maken van onze mooie en gezellige feest- en vergaderzaal (de Collage). Wij verzorgen de catering graag voor u en hebben hier diverse mogelijkheden in. Voor meer informatie verzoeken wij telefonisch of per mail contact op te nemen.