bezoekdeachterhoek.nl
Ook naober worden?
klik hier
Kies uw taal arrow
Dialect NL
bezoekdeachterhoek.nl
'Stoete krumels': Home TB Events

TB Events

De leukste quizzen en spellen vind je bij ons

Is het tijd voor een goed georganiseerd uitje ? Samen ontspannen, bijpraten en misschien iets actiefs of sportiefs doen? Voor uitjes in alle soorten en maten ben je bij ons aan het juiste adres. We laten je graag zien hoe ons uitgebreide en compleet verzorgde aanbod eruit ziet.

Ontdek de Achterhoek: prachtige natuur en hippe steden

Een uitje in de Achterhoek begint natuurlijk met een planning. Wat gaan jullie doen, wordt het iets actiefs of vooral lekker eten en een gezellig spel spelen? Het is handig te kijken naar de verschillende disciplines, pols van elkaar wat jullie wensen zijn. Aangezien de Achterhoek zoveel afwisseling te bieden heeft, ontwikkelden wij allerlei verzorgde uitjes. Zo kunnen jullie als ware city-explorers op pad tijdens de ‘Peking Express’ of spelen jullie het hilarische ‘Levend Monopoly’. Ook favoriet zijn de ‘Highland Games’ voor echte actievelingen. Liever lekker relaxed eten, terwijl jullie vermaakt worden? Kies dan voor een speciaal diner, zoals de ‘Magic Dinershow’.

Meer weten over onze uitjes?

De keuze is natuurlijk enorm. Kom je er nog niet helemaal uit en wil je advies over de invulling van een goed programma? Neem dan contact met ons op, we geven je graag persoonlijk advies over jullie bedrijfsuitje. Heb je de keuze al gemaakt en wil je meer weten over de kosten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.