bezoekdeachterhoek.nl
Ook naober worden?
klik hier
Kies uw taal arrow
Dialect NL
bezoekdeachterhoek.nl
'Stoete krumels': Home René Vos

René Vos

Outdoor & Sports

Jouw avontuur begint met de juiste spullen
Wij, als vossenteam, helpen graag jouw avontuur tot een succes te maken. Of je nu op zoek bent naar wandelschoenen, skischoenen, hardloopschoenen, kleding, rugzakken, slaapmatjes of andere accessoires wij helpen je graag. De winkels van René Vos staan bekend om hun uitgebreide collectie, vakkennis, persoonlijke benadering en gastvrijheid. Ben je benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen? Loop dan gerust eens binnen en ontdek onder het genot van een kopje koffie hoe wij jouw avontuur tot een succes kunnen maken.

Wandelschoenadvies op maat!
Een wandelschoen maakt of breekt jouw wandelavontuur. In onze winkels hebben wij een zeer breed assortiment wandelschoenen. Onze pasvormspecialisten staan dagelijks voor je klaar om jou te voorzien van het beste wandelschoenadvies. Met een sportpodologische analyse van jouw voeten zorgen zij ervoor dat jij met de beste wandelschoen jouw avontuur tegemoet kunt gaan.

Hardloopschoenadvies op maat
Hardloopschoenen kopen in coronatijd kan nog steeds maar valt niet mee aangezien onze winkel gesloten is. Echter onze hardloopspecialisten doen er alles aan om jou te voorzien van het beste advies. Op afspraak kunnen je samen met onze hardloopspecialisten Bob en Bas bepalen wat voor jouw de beste schoen is. Klik op onderstaande link en vul het contactformulier in zodat Bas of Bob contact met je op kan nemen.

Wintersport
Onze wintersportspecialisten staan altijd voor jou klaar om ervoor te zorgen dat jij met het juiste materiaal de piste op kunt. Onze bootfitters zorgen ervoor dat pijnlijke voeten in skischoenen verledentijd is. Door jarenlange training aan de Masterfit University geven wij jou de garantie dat je zonder problemen kunt skiën. Door een goed onderzoek van jouw voeten maken wij jouw skischoenen volledig op maat, kortom pijnlijke voeten in skischoenen is na een bezoek aan onze bootfitters verledentijd. 

Podologie
Pijnlijke voeten, branderige voorvoet, stijve kuiten, pijnlijke scheenbenen zomaar een paar voorbeelden waar veel wandelaars last van hebben. Onze Sportpodologen helpen je graag. Zowel in Gorssel als in Apeldoorn beschikken onze podologen over de nieuwste analyse methodes en kijken graag met jou wat de beste oplossing is zodat jij weer pijnvrij kunt wandelen.