bezoekdeachterhoek.nl
Ook naober worden?
klik hier
Kies uw taal arrow
Dialect NL
bezoekdeachterhoek.nl
'Stoete krumels': Home Recreatiepark de Wrange

Recreatiepark de Wrange

Bungalowpark en camping in de Achterhoek

Recreatiepark camping de Wrange is een rustig park waar ook uw kinderen nog vrij en zonder gevaar kunnen spelen. Ook in het hoogseizoen is uw verblijf zeker aangenaam. Tevens is ons park ook zeer geschikt voor de 50+ kampeerder met goede uitloopmogelijkheden.

De kampeerplaatsen liggen niet onder de bomen, maar op verschillende beschutte grasvelden welke elk omzoomd zijn met houtwallen. Ieder veld heeft een andere indeling en is daardoor erg aantrekkelijk voor ieder type kampeerder. De tenten en caravans kunnen hier omheen worden gezet zodat er in het midden een open ruimte ontstaat voor sport en spel. Onze kampeervelden zijn autovrij, auto’s worden geparkeerd op de centrale parkeerplaats op het park. De mooie seizoensplaatsen zijn ondergebracht op de kampeervelden. Onze jaarplaatsen zijn op aparte velden ondergebracht. Hiernaast beschikken we nog over een apart veld waar chalets staan.

Speeltuin & Zwembad

Voor de kinderen is er veel vermaak, hiervoor beschikken wij over een speeltuin met een mooi zwembad. De speeltuin ligt op de camping en hierdoor kunnen ze veilig spelen zonder last te hebben van verkeer. Het zwembad bestaat uit een groot zwembad een en kinderbad. Beide baden zijn voorzien van een hekwerk voor de veiligheid van u en uw kinderen. Toch willen we u er op wijzen altijd uw kinderen in de gaten te houden voor een zo plezierig mogelijke vakantie op ons park. Ook hebben wij een recreatieteam op ons park.Kijk op http://www.eendenclub.nl/wrange/home om het volledige programma te zien. Het recreatieteam is van ma. tot en met zat. actief op ons park en houdt op zondag een welverdiende rustdag. Voor een ieder is er wel iets te doen.


De chalets liggen in een bosrijke omgeving met ruimte en rust. Ze zijn volledig en comfortabel ingericht en hebben een ruime woonkamer, complete keuken, badkamer, satelliet televisie en tuin- meubilair. De chaletss beschikken over 3 slaapkamers waarvan de ouder slaapkamer met dubbelbed, 1 slaapkamer met twee 1-persoonbedden en 1 slaapkamer met stapelbed. Zodoende zijn de bungalets uitermate geschikt voor 2 tot 6 personen.
In de slaapkamers zijn dekbedden aanwezig, bij de boeking boekt u een lakenpakket p.p. Huisdieren kunnen we helaas niet toestaan in deze bungalets. Kortom recreatiepark camping de Wrange heeft alles wat u in een prima vakantieverblijf verwacht. Het ligt in een prachtige omgeving en is zondermeer een goede uitvalsbasis voor een mooie fiets- of wandeltocht door de schitterende omgeving en coulissenlanschap.

Onze Safaritenten zijn gemaakt van sterk, katoenen outdoordoek en zijn voorzien van een zwaar houten balkenframe. Achterin de tent bevinden zich 2 aparte slaapgedeelten. De tenten hebben een woonruimte waar je lekker kunt eten, knutselen of spelletjes kunt doen. Onze tenten zijn speciaal voor ons ontworpen met een vlonder in de hele tent en luifel. De complete inventaris is afgestemd voor standaard 6 personen. Er is een privé saniatair unit bij de tent zodat u beschikt over een eigen toilet en douche.