bezoekdeachterhoek.nl
Ook naober worden?
klik hier
Kies uw taal arrow
Dialect NL
bezoekdeachterhoek.nl
'Stoete krumels': Home Landgoedhotel Woodbrooke

Welkom bij Landgoedhotel Woodbrooke. ****Een rijke historie, een prachtig Landgoed en een zee aan rust en ruimte. Landgoedhotel Woodbrooke Barchem is dé plek om te genieten, te ontspannen, te overnachten, te feesten of te vergaderen. Wist u dat wij het oudste conferentieoord en vergaderlocatie in de Achterhoek, en zelfs in Nederland zijn?

Landgoedhotel Woodbrooke is een zelfstandig, succesvol en eigenzinnig hotel.  We beschikken over 30 moderne kamers, 7 vergaderzalen, een populaire Brasserie en zijn uitgeroepen tot het beste vergader- en eventhotel in oost-Nederland 2020.
De Boskapel op de Kalenberg is onze trouwlocatie. Brasserie Woods heeft een open keuken met een braai en we werken zoveel mogelijk met streek-en biologische producten waardoor er een “beleving” wordt gecreëerd bij gasten.Barchem is een dorp in de gemeente Lochem, in de Gelderse Achterhoek. Barchem betekent oorspronkelijk 'Dorp nabij de Berg'. Landgoedhotel Woodbrooke ligt aan de voet van de Kalenberg. Een 46,5 meter hoge heuvel welke deel is van de stuwwal bij Lochem waarvan de Lochemse Berg het hoogste punt vormt. Vanuit het hotel loopt u direct het bos in, de Kalenberg op.Beleef de Achterhoek, wandelend, fietsend of toerend met uw auto en geniet van de rust en ruimte om u heen. Ook buitensporters kunnen hun hart ophalen. Mountainbiken, gravelbiken, trailrunning en golfen zijn slechts enkele van de vele sportieve mogelijkheden.Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten.Directie en medewerkers, 
Landgoedhotel Woodbrooke