bezoekdeachterhoek.nl
Ook naober worden?
klik hier
Kies uw taal arrow
Dialect NL
bezoekdeachterhoek.nl
'Stoete krumels': Home Het Pipeluurtje

Het Pipeluurtje

Er even helemaal tussenuit.....

Vakantiewoning Het Pipeluurtje ligt pal aan een zijtak van de IJssel. Prachtig uitzicht op de uiterwaarden en het water. Geniet op deze schitterende locatie in de IJsselvallei (tussen Achterhoek en Veluwe) van wandelen, fietsen, oever-picknicken, en bezoek de historische (Hanze)steden zoals Doesburg, Bronkhorst, Zutphen en Deventer. Midden in de natuur, veel privacy, maar toch ook een restaurant op loopafstand. Vanuit de tuin daalt u af in de uiterwaarden.

Het Pipeluurtje ligt tegen De Pipeluur aan, een boerderij uit het einde van de 18e eeuw, die nu niet meer als agrarisch bedrijf in gebruik is. Het Pipeluurtje is kleurrijk en sfeervol ingericht. In de woonkamer vindt u een tv en een gezellige zithoek. De keuken is ruim en compleet ingericht met gasstel, vaatwasser en combi-magnetron. Rondom het verblijf is een ruime tuin met 2 zitjes. In beide slaapkamers staan comfortabele bedden. De eenvoudige doucheruimte biedt een heerlijke regendouche en een toilet. Het Pipeluurtje is ongeveer 60 m2 en heeft een ruime tuin. Het uitzicht is oneindig!

Omgeving
Vanuit Het Pipeluurtje kunt u heerlijk wandelen en fietsen in de omgeving. U bevindt zich midden in de uiterwaarden, maar het pontje brengt u zó van Olburgen naar Dieren, waar u de Veluwe op kunt.
Het pittoreske stadje Bronkhorst en de gezellige Hanzestad Doesburg zijn om de hoek, maar ook Arnhem, Zutphen en Deventer zijn in de buurt. In Steenderen en Doesburg kunt u uw boodschappen doen en zijn zwembaden.

Interactie
Het Pipeluurtje is tegen De Pipeluur aan gebouwd, de boerderij waar wij wonen. Daardoor zijn wij meestal snel beschikbaar voor vragen. In overleg is ontbijt, lunch of diner mogelijk. Maak gerust uw wensen kenbaar.