bezoekdeachterhoek.nl
Ook naober worden?
klik hier
Kies uw taal arrow
Dialect NL
bezoekdeachterhoek.nl
Wat te doen in de achterhoek

Het kan allemaal in de Achterhoek

In den Achterhook is altiid wat te done. Bi'j mooi weer en raegen, de Achterhook neugt ow!

Activiteiten 

Op bezoekdeachterhoek.nl vin i’j wat der te allemaole done is. Zo kö-j denken an leuke activiteiten as kanovaren op de Barkel, klootscheten tussen de weilanden of ’n bezeuk brengen an ene van de mooie musea dee de Achterhook rieke bunt. 

Fietsen, Wandelen, Mountainbiken 
De Achterhook is prachtig um te fietsen, te wandelen en te mountainbiken. Op bezoekdeachterhoek.nl vin i'j de mooiste wandel en fietsroutes, denk hierbi'j an het wandelen deur de prachtige bossen rondumme Lochem, of wandel deur één van de historische steden dee de Achterhoek kent. Elke stad of dorp zut der weer anders uut en kent völle verrassingen. 

Met de mountainbike kö-j der in Lochem good waen. In Lochem he-j uutdagende mountainbikeroutes met 'n heel aantal knooppunten, zoda-j ow neet neet hooft te vervelen. 

Op de fietse kent den Achterhook ok völle verschillende streken. Fietse maor ens de acht kastelen route, dan kom i'j langs een heel aantal van de mooie landgoeder en kastelen dee der in de Achterhook te vinden bunt.

Bourgondisch 
De Achterhook steet natuurlijk ok bekend um ziene bourgondische kökken. Op bezoekdeachterhoek.nl vin i'j de uutspanningen in de Achterhook. Dus he-j gin zin om te kokken? Bi'j ons vin i’j gemakkelijk waor-j könt aeten. En he-j gin zin om de deure uut te gaon, dan lao-j ’t ow toch gewoon bezorgen? 

Winkelen 
De Achterhook hef völle steden en dorpen met allemaole eur eigen unieke karakter, geschiedenis en verhaal. Struin maor ens deur de binnenstad langs de leuke boetiekjes, aetwinkeltjes en winkels met streekproducten. Ok kö-j in de Achterhook natuurlijk terechte bi'j de grote warenhuuze en winkelketens. 

Verblief 
Een verblief in den Achterhook göf völle mögelijkheden. Zo kö-j slaopen in de meest luxe hotels an de rand van ’n bos of ovvernachten in een bed & breakfast tussen de weilanden of midden in een dorp of stad. Denk ok maor ens an de völle boerencampings of recreatieparken dee’t der in de Achterhook te vinden bunt. 

De Achterhook is zo van alle markten thuus. En wi'j brengt dit helder en ovverzichtelijk veur ow in beeld.