bezoekdeachterhoek.nl
Ook naober worden?
klik hier
Kies uw taal arrow
Dialect NL
bezoekdeachterhoek.nl
'Stoete krumels': Home Escaperoom Terborg

Escaperoom Terborg

De vloek van de miskende herbergier

Kamers
Drie verschillende kamers die één ding gemeen hebben: de vloek van de miskende herbergier. Houdt de vloek ook jou opgesloten of vind jij de uitweg?

Van uitsluiting komt insluiting
Vrijdag 23 april 1419. Het dorpje Ter Borgh krijgt stadsrechten van de Heeren van Wisch. Een heuglijke dag voor iedereen. Niet voor Gerben de Waardt. Zijn bruisende herberg ’t Swaentje ligt net buiten de Stadspoorten. Onder hoongelach van de kersverse stedelingen gaan de feestelijkheden, maar ook de stadsrechten, aan Gerben voorbij. Op dat moment maakt zijn nooit aflatende gastvrijheid plaats voor miskenning, gekrenkte trots en vooral: WRAAKZUCHT! Wat volgt is een vloek. Niemand die ’t Swaentje vanaf dat moment bezoekt, wordt ooit nog teruggezien.

Bar der verleiding
Herberg ’t Swaentje stond in de vroege 15e eeuw bekend om zijn wijn, wildgebraad en willige vrouwen. Centrale middelpunt van al deze verleidingen was de bar. Herbergier Gerben zorgt goed voor zijn gasten. “Misschien wel te goed”, vertelt zijn bezorgde knecht Bartholomeus. Wat wil Gerben van zijn gasten? Kom er binnen een uur achter, ontsnap, of check nooit meer uit…

Escapekisten
Wat is een escapekist?

Met een escapekist haal je de escaperoom beleving in huis! Speel de kist met je gezin, vrienden of familie. Elke kist heeft zijn eigen verhaal. Het doel achter de kist is om uiteindelijk alle vakjes te openen. Dit doe je door verschillende puzzels en raadsels op te lossen. De escapekisten zijn gemaakt voor ongeveer een uur plezier. Je kunt zelf bepalen met hoeveel personen je de kist speelt.

Je kunt de kisten ophalen of laten bezorgen. De kist kun je huren voor een middag- of avonddeel. De kosten voor het huren zijn €65,- exclusief eventuele bezorgkosten. Dit is een vast bedrag, en dus niet afhankelijk van het aantal personen. Dus plan zelf een middag of avond waarop jij met je vrienden of familie de kist probeert op te lossen.