bezoekdeachterhoek.nl
Ook naober worden?
klik hier
Kies uw taal arrow
Dialect NL
bezoekdeachterhoek.nl
'Stoete krumels': Home Hotel Landgoed Ehzerwold

Hotel Landgoed Ehzerwold

Natuurlijk goed!

Er zijn slechts twee woorden nodig om Hotel Landgoed Ehzerwold te omschrijven: Natuurlijk goed! Het hotel ligt prachtig gelegen op een historisch landgoed midden in de Gelderse Achterhoek. Bij ons staat persoonlijke aandacht voor de gast nog altijd voorop. Geniet van een welverdiende vakantie of breng uw zakelijke bijeenkomst door in een comfortabele omgeving waar groen, rust en ruimte regeren. Hotel Landgoed Ehzerwold is naast een 3-sterren hotel een aantrekkelijke locatie voor zakelijke bijeenkomsten, bedrijfs- en huwelijksfeesten.

Met 17 multifunctionele zalen, 11 discussiekamers, een theaterzaal en 115 comfortabele tweepersoonskamers geven we iedere gast een warm onthaal. Het hotel beschikt over een restaurant met Serre waar dagelijks naast het ontbijt, een heerlijk dinerbuffet wordt gepresenteerd en een gezellige bar met lounge en twee zonnige terrassen waar u ook een lunch kunt nuttigen. De hotelkamers zijn gelegen in twee aparte hotelgebouwen in de Parktuin met uitzicht op de tuin of het bos. Op het Landgoed kunt u fietsen huren bij de receptie.

De ‘reguliere’ fietsen zijn ‘Gazelle’ fietsen, er zijn dames- of herenfietsen te huur met 7 versnellingen. De kosten voor het huren van deze fietsen zijn € 12,50 per fiets per dag. De elektrische fietsen zijn van het merk ‘TREK’ , de kosten voor het huren van deze fietsen zijn € 25,00 per fiets per dag.

Tevens is het mogelijk om onze tandem te huren voor € 20,00 per fiets per dag.Tevens zijn er meerdere (overdekte) fietsenstallingen beschikbaar voor onze huurfietsen en/of om uw eigen fietsen te stallen. Wilt u iets leuks doen binnen? Landgoed Ehzerwold heeft een echte Oud Hollandse Spelletjes Straat! Op de 1ste verdieping in de Spitholt kunt u Spijker slaan of het Ringspel of Torenspel spelen. Op de 2de verdieping zijn meerdere ruimtes ingericht met elk een Oud Hollands spel. Wat dacht u van sjoelen, het Tolspel of Rio en natuurlijk nog veel meer….