bezoekdeachterhoek.nl
Ook naober worden?
klik hier
Kies uw taal arrow
Dialect NL
bezoekdeachterhoek.nl
'Stoete krumels': Home Camping Klein Haneveld

Camping Klein Haneveld

Kamperen bij de boer

Camping Klein Haneveld ligt gelegen aan de welbekende Lebbenbruggedijk in Borculo.
De gezellige mini camping bevindt zich buitenaf maar toch centraal gelegen namelijk op 1,5 km van de stad Borculo met bijhorende winkels/supermarkten en daarnaast op 1 km afstand begeeft u zich in een mooi natuurgebied.

We merken dat de mensen wie hier op het erf komen, de gezelligheid van de bedrijvigheid ervaren en dat we vaak horen dat wij op een erg mooie plek wonen. Verder heeft de omgeving echt veel te bieden voor zowel de mensen wie rust willen of juist wat willen ondernemen.
Daarnaast zijn wij zelf fanatieke kampeerders, we gaan de vakanties dan zelf ook met de caravan of camper op vakantie. Op een gegeven moment dachten wij; we willen onze unieke plek ook andere mensen bieden. Dus van het idee kwam de uitwerking en hebben wij van daaruit een gezellige mini camping kunnen realiseren.

We willen de vakantiegangers op onze camping een ontspannen en gezellige vakantie bezorgen.

Elke plaats beschikt zich over 6 ampère stroom. Bij het sanitair gebouw kan water gehaald worden.
De 10 kampeerplaatsen bevinden zich tevens op een kleine afstand van het sanitair gebouw.

Bent u opzoek naar een mooie basisplek om uw kampeermiddel op te zetten en verder te genieten van de rust? Of wilt u juist wat ondernemen buiten de camping? Dan bent u bij Camping Klein Haneveld aan het juiste adres.
U kunt bij ons heerlijk genieten van de natuur en lekker ontspannen op ons veld. Daarnaast zijn er vele fiets en wandelmogelijkheden in de buurt.