bezoekdeachterhoek.nl
Ook naober worden?
klik hier
Kies uw taal arrow
Dialect NL
bezoekdeachterhoek.nl
Camping de Goldberg terras
'Stoete krumels': Home Camping de Goldberg

Camping de Goldberg

Groen genieten in Vorden

Camping de Goldberg bestaat uit 125 plaatsen verdeeld over een terrein van 3.5 hectare. Op onze camping staat u altijd op gras, ook op dat gedeelte waar u wat meer door hogere bomen omringd wordt. Deze 125 plaatsen zijn gedeeltelijk voor jaar- en seizoenplaatsen en deels voor passanten.

Passanten
De passantenvelden zijn wat meer open en daardoor rijker aan zon, zodat u zelf kan kiezen voor zon of schaduw. De meeste plaatsen zijn aan de voorzijde open waardoor u voor uw tent of caravan onbeperkt de ruimte heeft.

Kinderen
Het gezinsterrein biedt voldoende ruimte voor kleintjes om goed te kunnen spelen. Aan de voorzijde van de camping is er een speeltuin en aangrenzend onze mini-kinderboerderij. Geiten, eenden en kippen zijn niet de enige dieren op de Goldberg. Ook paarden en pony's zijn bij ons aanwezig, hieraan beleven zowel kinderen als volwassenen veel plezier.

Voorzieningen
Alle plaatsen zijn voorzien van een elektra-aansluiting en een rioolwaterafvoer, de watertappunten zijn op minimale afstand van de plaatsen gesitueerd. Een aantal van deze plaatsen beschikken zelf ook over een watertappunt

In ons sanitairgebouw is de toiletgroep gescheiden van de overige ruimten. Er zijn royale wastafels, wascabines, ruime douches en een zelfs een paar grote gezinsdouches. In de baby-peuterhoek is een babybadje en een verhoogde douchebak gemaakt zodat u uw peuters makkelijker kunt helpen. Er is ook een kinderwastafel hierin aanwezig evenals een toilet op maat voor de zeer jeugdige gebruikers. Er zijn plaatsen ingericht waar u de vaat kunt doen en is er een plekje voor het wassen van kleding. Maar u kunt ook kiezen voor onze wasserijservice, zodat u bij een langer verblijf niet aan de wastobbe hoeft te gaan staan.