bezoekdeachterhoek.nl
Ook naober worden?
klik hier
Kies uw taal arrow
Dialect NL
bezoekdeachterhoek.nl
Bed and Breakfast Ons Eigen Plekje Entree
B&B ons eigen plekje terras

Bed and Breakfast Ons eigen plekje

Bed and Breakfast in Vragender

Kom sfeervol overnachten in de Achterhoek.

De moderne bed en breakfast ligt aan de rand van Vragender, met één stap staat u in de natuur. Het gebied kenmerkt zich door de mooie fiets- en wandelpaden. Naast de prachtige locatie heeft u beschikking over uw eigen sfeervolle huisje, parkeerplek en eigen terras.Ons eigen plekje heeft haar naam gekregen omdat wij hier thuis altijd zeggen dat het echt ons eigen plekje is in de Achterhoek. Na veel plannen maken, verbouwen, stylen en inrichten opent ‘Ons eigen Plekje’ in februari 2020. Een eigen huisje voorzien van een ruime slaapkamer, open keuken, woonkamer en luxe badkamer. We heten jullie van harte welkom in onze Bed en Breakfast en wensen jullie natuurlijk een ontspannen en heerlijk verblijf toe.

Omgeving

Rondom Vragender bevindt zich prachtige natuur, waar u volop kunt fietsen en wandelen. Enkele mooie natuurgebieden zijn “Het Vragenderveen” en het prachtige “Zwilbrocker Venn, pal over de Duitse grens waar jaarlijks flamingo’s vertoeven. Naast de flamingo’s zijn er ook veel weidevogels, ganzen, kievieten en tureluurs te zien. Maak een heerlijke wandeltocht door de Achterhoek. Door kleine dorpen, over boeren erven en door mooie natuurgebieden. De veelzijdigheid maakt de Achterhoek daardoor erg aantrekkelijk voor elk type wandelaar.

Naast een heerlijke wandeltocht zijn er veel weekmarkten in de plaatsjes om Vragender heen, deze zijn het zeker waard om eens te bezoeken.

Fietsen in de Achterhoek is genieten van historie, natuur, prachtige fietspaden en fietsroutes. Veel gebruikt is het netwerk van fietsknooppunten dat u overal gemakkelijk in de streek kunt oppakken. Bij ieder knooppunt staat ter plekke een kaart van het gebied waar u op dat moment bent zodat u snel en makkelijk het vervolg van uw fietsroute kunt uitstippelen. Na elke bocht wordt u verrast door een prachtig natuurgebied, weiland of een karakteristieke houtwal.