bezoekdeachterhoek.nl
Ook naober worden?
klik hier
Kies uw taal arrow
Dialect NL
bezoekdeachterhoek.nl

Bed and Breakfast bij de Wilg

Kom genieten van de Achterhoekse schoonheid in onze mooie Bed & Breakfast

Als "Ik Vertrek" of "Bed&Breakfast" werd uitgezonden op tv, bleven wij altijd al aan de buis gekluisterd. We zeiden eens tegen elkaar, nog meer voor de grap: ‘Goh, hoe gaaf zou dat zijn… Een eigen B&B runnen?!’

Toen we niet veel later zelf te gast waren bij B&B de Eekhoorn in Zuidwolde waren we om. Die B&B gaf ons gemoedelijkheid en gastvrijheid in een fijn ingericht huisje. We gingen opgetogen naar huis; het gevoel dat wij zelf hadden ervaren, wilden wij anderen ook geven!

In de eerste lockdown van de coronacrisis kwamen wij allebei thuis te zitten. Het gaf ons ergens de rust de dingen en plannen te overdenken en weer kwam dat idee van een eigen B&B terug. Maar nu als serieuze optie.. Wij wonen op een geweldige plek op het randje van de kern van Laren met veel ruimte om ons huis, dus waarom zouden we niet meer mensen laten genieten van deze mooie plek? Wij hadden nu in die periode de tijd om écht ons project ‘Bed & Breakfast Bij de Wilg’ te gaan starten. We maakten een eigen ontwerp, draaiden en stortten zelf het beton en hergebruikten hout, deuren, kozijnen en vele andere materialen die u nu in ‘Bed & Breakfast Bij de Wilg’ terug ziet.

Wij stellen ons aan u voor:
Hallo, wij – Tom en Dinande – zijn uw gastheer en gastvrouw en samen runnen wij ‘B&B Bij de Wilg’.
Tom is eigenaar van Sportschool Fitness Factory in Laren/ Gorssel en Dinande werkt als logopedist bij Kentalis. Daarnaast is ze zwemonderwijzer.
Onze kinderen Hidde (2017) en Boaz (2019) zijn twee ondernemende jongens die heerlijk kunnen ravotten in- en om ons huis.

Wij willen graag ondernemend, gastvrij, avontuurlijk en sportief zijn. Daarnaast zijn wij ook mensenmensen.
Samen met onze kinderen zijn wij dan ook graag buiten en genieten we van onze tuin, dieren en de ruimte.

We begroeten u graag bij ‘B&B Bij de Wilg’ en hopen dat onze plek u een thuisgevoel geeft!

Geniet van de rust en al het moois dat de Achterhoek te bieden heeft!