bezoekdeachterhoek.nl
Ook naober worden?
klik hier
Kies uw taal arrow
Dialect NL
bezoekdeachterhoek.nl
'Stoete krumels': Home B & B Warnsveld

B & B Warnsveld

Een plek waar u zich thuis zult voelen

Wij zijn een B & B die van alle gemakken is voorzien waarbij de privacy voorop staat. Onze B & B is verbonden met een oude boerderij in een prachtige wijk.

Comfort en luxe in een rustieke omgeving. U kunt genieten op een eigen terras aan de vijver in een heerlijke plantrijke tuin. De B & B is gelegen aan de rand van een bos in een prachtig landelijk gebied met vele wandel- en fietsroutes. Een gebied met mooie historische dorpjes, kastelen, bossen en glooiende weilanden. (Vorden, Lochem, Ruurlo en vele andere mooie plekjes). Zoekt u wat meer vertier en historie fiets dan in 10 minuten naar hartje Zutphen gelegen aan de IJssel of bezoek de eveneens prachtige Hanzestad Deventer (20 minuten rijden). Een ervaring in de Achterhoek die u nooit zult vergeten.

Heerlijk uitrusten in B&B Warnsveld

Alle benodigde voorzieningen alleen voor u.
Genieten van een gekoeld drankje of heerlijke koffie en thee, binnen of buiten op het terras. Ontspannen in het ruime luxe bed met afstandsbediening voor verstelbare rug- en voetsteun. TV kijken vanuit bed of comfortabele stoel. Een uitgebreid zenderpakket, wifi en de mogelijkheid (met eigen account) voor Netflix. Lekker opfrissen onder de regendouche.
's Morgens de optie om een overheerlijk ontbijt te laten serveren. De ideale lokatie om vandaar uit de prachtige omgeving te verkennen.