bezoekdeachterhoek.nl
Ook naober worden?
klik hier
Kies uw taal arrow
Dialect NL
bezoekdeachterhoek.nl
'Stoete krumels': Home Achterhoeks Goed

Achterhoeks Goed

Mini Camping, Bed en Breakfast

Welkom bij Achterhoeks Goed. Wij willen onze mooie woonplek graag delen met jullie.

Je kunt hier genieten van prachtige tuinen en een mooie wijngaard. Lichtenvoorde en Vragender liggen op loopafstand. Daar kun je lekker uit eten en drinken.

Wij zijn het hele jaar open met onze Bed en Breakfasts en vanaf april tot en met oktober kun je ook terecht op de camping.

Onze mooie B&B’s zijn van alle gemakken voorzien. Heerlijke bedden, luxe douches, fijne zithoeken, koelkast, koffie- en theevoorzieningen en een terras.

Wij zijn een echte minicamping. Wij verhuren 8 campingplaatsen voor tenten, kampeerbusjes en kleine caravans. Tijdens evenementen zoals de Zwarte Cross kunnen dat er 20 worden. In het comfortabele sanitairgebouw kun je naast de ruime douches, toiletten en wasgelegenheid, gebruik maken van een wasmachine, droger en een koel/vriescombinatie.

Als je het jezelf makkelijk wilt maken, huur je één van de 5 tweepersoons houten tenten met vaste bedden. Deze geïsoleerde tenten zijn van een aantal stroom- en lichtpunten voorzien. Bij elke tent zijn stoelen, tafel en een verplaatsbare parasol aanwezig. Huur van een houten tent is inclusief beddengoed en handdoeken.

Onze gasten kunnen gebruik maken van de gezellig ingerichte kas, waar je een boek kan lezen, spelletjes kan doen of lekker aan de bar kunt zitten. Koffie- en theefaciliteiten zijn aanwezig.
Ook is alles aanwezig om zelf te koken. Er is een mobiele keuken met 4-pits gasstel, pannen en potten, messen en snijplanken, borden, kopjes, messen en vorken. Bij warm weer kan de keuken naar buiten worden gereden.

Ons sfeervolle Lokaal is geschikt voor workshops, vergaderingen en gezellig samen zijn tot ongeveer 20 personen afhankelijk van de activiteit.