Slagerij Sieverink
De ambachtelijke slagerij in hartje Lochem
Slagerij Sieverink is een ambachtelijke slagerij, en dat proef je terug in alle producten die we maken.
We selecteren het vlees op kwaliteit en daarbij is dierenwelzijn (voor ons vanzelfsprekend) erg belangrijk. Zo gebruiken wij rundvlees van runderen die in de zomer vrij in de wei grazen en in de winter een ruime plek hebben in de stal. We werken uitsluitend met verse producten, want wat is er beter dan een écht vers en goed gebakken stukje vlees tijdens het avondeten, bij de lunch of van de barbecue?
Onze passie voor het slagersvak straalt ervan af. Erik en het team bestaande uit zeven enthousiaste medewerkers kunnen je alles vertellen over onze mooie stukken vlees. Met een grote glimlach word je ontvangen in onze winkel; we zijn trots op onze ambacht en hoe we de productie van begin tot eind in eigen hand hebben. We zijn meesters in ons vak, al jarenlang. We heten je van harte welkom in onze slagerij.